Tvrtka Ekspert savjetovanje d.o.o. je najstarija firma u Republici Hrvatskoj koja se bavi financijskim posredovanjem, savjetovanjem i edukacijom svojih klijenata.

Iskusni i profesionalni  tim u potpunosti je posvećen pronalasku najboljih kreditnih rješenja.

Naš tim čine stručne i licencirane osobe koje dolaze iz svijeta bankarstva, osiguranja i štednje.
Iskustvo i znanje  koje smo prikupili u proteklih 11 godina surađujući sa vodećim financijskim ustanovama ugradili smo u naše poslovanje i tako omogućili našim klijentima da na jednom mjestu dobiju znanje, iskustvo i požrtvovani tim koji će udovoljiti željama svojih klijenata.

ZAŠTO ODABRATI EKSPERT SAVJETOVANJE?

Sačuvajte svoje dragocijeno vrijeme i ne lutajte sami od banke do banke, dozvolite da stručni EKSPERT tim za Vas  pronađe najbolje riješenje.

Ekspert savjetovanje d.o.o. je licencirana agencija od Ministarsva financija za pružanje usluge posredovanja i kao takva ima potpisane ugovore sa većinom banaka na hrvatskom tržištu, stoga, klijenti kod nas mogu dobiti više kreditnih riješenja odnosno kako mi to znamo reći “sve kredite na jednom mjestu“.

Našim je klijentima financijsko savjetovanje potpuno besplatno, a ujedno i veoma važno je to da će Vam naši stručni djelatnici posvetiti dovoljno vremena da do detalja razmotre sve vase želje i zahtjeve.

Edukacija i konstantno praćenje promjena u bankarskom svijetu razlog je da Ekspert savjetovanje d.o.o. ima titulu lidera među agencijama u branši.

Popunjavanjem našeg upitnika ili razgovorom sa našim ovlaštenim posrednikom skratit ćete dragocijeno vrijeme u pronalasku najboljeg riješenja. U najkraćem roku pronaći ćemo za Vas najbolje ponude te Vam pomoći u prikupljanju potrebne dokumentacije. Svi imamo isti cilj a to je da u najkraćem roku ostvarite najpovoljniji kredit koji će Vam uštedjeti vrijeme i novac.

 

VIZIJA

Poučeni iskustvima u proteklih 11 godina postavili smo si cilj koji se sastoji od pružanja najkvalitetnijih informacija našim klijentima i na taj način postati vodeća agencija na području Republike Hrvatske u potrošačkom kreditiranju, te se razvijati u skladu sa razvojem tržišta a sve za dobrobit klijenata.

MISIJA

Naše načelo je zaštita svih naših klijenata od raznih posrednika i agencija bez ovlaštenja  i pružanje najkvalitetnijih rješenja bez nepotrebnih dodatnih troškova.

Ovlaštena agencija za posredovanje u kreditiranju u Republici Hrvatskoj

Razvojem financijskog tržišta te pozitivnim donošenjem Zakona o potrošačkom kreditiranju koji je postao aktivan sa 01.01.2011 god. odlučili smo se uskladiti i dobiti ovlaštenje Ministarstva financija  kako bismo svim našim korisnicima pružali i dalje  brzu, stručnu i kvalitetnu informaciju na jednom mjestu.

Sukladno Zakonu o potrošačkom kreditiranju dobili smo odobrenje Ministarstva financija za posredovanje u potrošačkom kreditiranju, Klasa: UP/I-450-06/17-01-09, Ur.broj: 513-06-03-17-3 od 10. travnja 2017. godine.

Možete nas pronaći i na službenim stranicama Ministarstva financija „imatelji odobrenja Ministarstva financija za pružanje usluga potrošačkog kreditiranja.

Zašto odabrati EKSPERT?

PREDNOSTI EKSPERTA

  • više od 11 godina iskustva u posredovanju sa bankama
  • agencija sa ovlaštenjem ministarstva financija za kreditno posredovanje
  • naš tim čine stručne i ovlaštene osobe iz svijeta bankarstva i osiguranja
  • ponuda kredita i uvjeti svih banaka na jednom mjestu
  • više od 10.000 zadovoljnih klijenata
  • individualan pristup svakom klijentu i maksimalna posvećenost za pronalaženje najboljeg rješenja

Da li ste znali?

EUROPSKA PRAKSA

Model vanjskog kanala prodaje u svijetu je poznat već godinama, pa se tako u većini zemalja EU preko 60% kredita plasira preko ovlaštenih specijaliziranih agencija koje imaju potpisanu poslovnu suradnju sa bankama, a u nekim zemljama ta brojka dostiže gotovo i 80%.

Možete nas pronaći na službenim stranicama Ministarstva financija RH.

Ekspert savjetovanje je lider u financijskom poslovanju

Naš tim čine stručne i ovlaštene osobe iz svijeta bankarstva